Ingredienser 4-6 frallor (beroende på hur stora man gör dom). Precis som jag skrev i förra inlägget så skulle vi ju äta räkor i fredagskväll efter att barnen hade gått och lagt oss och så blev det också
Frallor, tekakor och hamburgerbröd. Nybakat gluten och laktosfritt bröd efter Lailas recept. Det fina handgjorda brödfatet fick vi i bröllopspresent av ena grannen =)
Frallor är en av mina favoritbullar som jag inte kan få nog av. Det här receptet ger dig saftiga och luftiga frallor som går riktigt snabbt att baka ihop
Färskafrallor till frukost. De går fint att frysa, men håller sig goda i ett par dagar även i skafferiet och är framför allt galet goda att dela och rosta i en torr stekpanna när de inte känns superfärska längre
Godast färska, men det går även bra att frysa de som blir över. Dag 1. Blanda alla ingredienserna till fördegen i en skål, täck med plastfolie och låt jäsa i kylen i ett dygn