Strö sesamfrön och cayennepeppar över och servera de koreanska böngroddarna på fat eller skål. Här1 burk böngroddar (ca 400 gram) eller ca 300 gram färskaböngroddar2 msk olja1 liten purjolök, tunt skivad1-2 pressade vitlöksklyftor1 krm salt2 tsk ljus soja1 msk sesamfrön0,5 krm cayennepeppar, torkad krossad chili efter smak ex. Skölj och lägg böngroddarna i kallt vatten i ca 5 minuter. Fräs böngroddarna på medelstark värme i olja under omrörning 1 minut. 1 burk böngroddar. ca 300 gram färskaböngroddar
Något som nu är lite av en ny favorit här hemma är de här färska vårrullarna. böngroddar i konserv. Riktigt fräscha med smaken av koriander och den färska krispiga isbergsalladen
Jasminris med böngroddar och stekt ägg 1 Koka jasminriset enligt anvisning på förpackningen. 2 Häll det färdigkokta riset och böngroddarna i stekpannan tillsammans med äggbitarna. 2 dl böngroddar
Smaka av soppan med fisksås och servera toppad med färska örter, böngroddar, räkor, ev. Det är risnudelsoppa med färska örter i en fantastisk och säregen buljong och med antingen kött, skaldjur eller tofu
Het kycklingsallad med rödkål, böngroddar och mango. Fördela kålen i botten på en tallrik och blanda över böngroddarna/kycklingen/mangon och toppa det hela med jordnötterna och koriander
Öppna och häll av burken med böngroddar. 1 liten burk böngroddar. Efter ca 30 sekunder så blandar du i pak choien, böngroddarna och jordnötsdressingen och rör runt så allt blandas och blir varmt. 1 liten burk böngroddar
Tillsätt nudlar, morötter, äggröra, böngroddar och soja. 500 g färskaböngroddar. Det var dags för födelsedagskalas och vi funderade länge på vad vi skulle laga
Den här gången hade vi kyckling, lite salladsblad, morötter, vårlök, gurka och böngroddar. Det här är så himla gott och fräscht och man kan variera innehållet precis som man vill, så därför blir det inget recept på den här rätten utan mera lite olika förslag på vad man kan ha i dom