Blanda färskost, senap och cidervinäger. ca 800 g rostbiff eller skinka av vildsvin. 1 kvist färsk timjan. 1 kvist färsk rosmarin. 2 dl färskost. 100 g färsk spenat och ruccola. ca 800 g rostbiff eller skinka av vildsvin. 1 kvist färsk timjan. 1 kvist färsk rosmarin. 2 dl färskost. 100 g färsk spenat och ruccola
Denna kvällen köpte vi lardo i charken som vi speckade steken med tillsammans med färska örter. Jag hade en fin vildsvinsstek i frysen som jag tinade sakta i kylskåpet
Strö på lite jordnötter, färska korianderblad och gärna sesamfrön. Här tillagas en bit bogstek och en fransyska av vildsvin i zippåsar, fästa på kastrullkanten med klädnypor
Lägg, ca 5 cm från kanten närmast dig, ett salladsblad och sedan vildsvinsstrimlorna och alla övriga ingredienser. 4 port- 300 g färdigstekt vildsvinskött i strimlor- 4 ark rispapper- 1 morot i tunna, tunna strimlor- 4 blad isbergssallad- 1 mango i tunna strimlor- 0,5 gurka i tunna strimlor- färsk mynta- färsk koriander- 0,5 röd chili- böngroddar- 1 dl jordnötter hackade
För att piffa till det något gjordes en fyllning på honung, dijonsenap, vitlök, färsk basilika, salt och peppar som sedan gneds in i köttet som hade skurits upp något för att göra plats för just denna fyllning
Några kvistar färsk timjan. Medan kaffet gjorde strupen varm samt tillförde den koffeinhalt till min kropp som den behövde kom också receptet till för dagens inlägg till som skulle bestå av en stek på vildsvin späckad med rökt sidfläsk, röstipotatis med selleri och en kantarellsås med en touch av en torr fransk äppelcider
Mycket Färsk timjan. Vildsvins grytbitar. Mycket Färsk timjan. Kantareller gärna färska förvällda, men annars 2 burkar. 1 kg Vildsvins grytbitar. Kantareller gärna färska förvällda( men annars 2 burkar)