800 g msc märkt torskrygg, saltad och kryddad med citronzest från ekologisk tvättad citron, stekt till perfektion i smör. 300 g färska msc märkta och handskalade räkor. 800 g msc märkt torskrygg, saltad och kryddad med citronzest från ekologisk tvättad citron, stekt till perfektion i smör. 300 g färska msc märkta och handskalade räkor
Lägg ovanstående smörblandning i en ugnsfast form, som ni sedan lägger torskryggsfileerna ovanpå. 4 st torskfileer (torskrygg). 1 näve färsk spenat. 1 näve färsk spenat
färsk dill. Garnera med räkor och färsk dill. 4 st torskryggfiléer. 1 burk champinjoner alt färska skivade. 4 st torskryggfiléer. 1 burk champinjoner alt färska skivade
Torka noggrant och stek torskryggen till fin yta i smör. Grunda med sparris på varma tallrikar, lägg varsamt på torskryggen, häll över skirat smör, och strö över "serranochips"
Färsk basilika. Uppäckte att fryst torskrygg är en riktig höjdare, stek gärna på den i pannan med smör och låt den baka sakta i ugnen tills den blir klar, blir fint fint