tonfisk, ägg, ruccola, majs och bönor, rättika, lök, tomat och paprika. Tonfisksallad är gott och bra på alla vis men kanske inte så revolutionerande receptmässigt
Toppa salladen med tonfisk, dressing, oliver samt basilika. 1-2 ägg/person, 300 g tonfisk i vatten, blandsallad, 400 g tomater, 1 gurka, 3 dl ärtor, 1 stor burk majs, 2 avokados, 1 citron, oliver, färsk basilika
Pastasallad med tonfiskröra och rhode islandsås. Bönor, tomat, paprika i olika färger, gurka, sallad, oliver, soltorkad tomat, ananas, hummus, kycklingspett, räkor, tonfisk, ägg… jag kan hålla på en evighet med listan på tillbehören som passar till
Baljväxter som kikärtor, vita bönor, svarta bönor (färska bönskidor och gröna ärtor är mildare, men bör ändå undvikas i början även vid grundläggande paleo)