Lägg upp pastan och garnera med grovhackad färsksalvia och finriven parmesan. några salviablad. Grovhacka salvian, lägg i tillsammans med kycklingen och stek ytterligare 3 minuter. 6 st salviakvistar. alt 1 msk torkadsalvia
Färsk eller torkadsalvia. Fortsätter på salvia-temat då, eftersom jag tycker att det är gott och det finns mycket av det i kryddträdgården så letar jag bra recept med salvia i , här hittade jag ett som var en väldigt bra vardagsrätt
lasagneplattor, färska. Garnera med rivet citronskal och salvia. salvia. Tillsätt spenat och repade salviablad, spara några blad till garnering, och sjud ytterligare ca 10 min. timjan, hackad eller 1 tsk torkad. salviablad, -12
Ett par varv med svartpepparkvarnen över och garnera med färska örter. Salviakräm. Vänd ner den i den varma salviakrämen och se till att allt blir hett
Salvia, sardeller och silverlök. Nötrullader med salvia, sardeller och silverlök 14 skivor nötinnanlår (drygt 1200 gram) 10 sardellfiléer i olivolja 2 krukor salvia (stora mängder behövs, eftersom den uppdrivna är så vek i smaken) 1 stor silverlök, finhackad 1 liten vitlöksklyfta, finriven 2 msk olivolja ur sardellburken salt och svartpeppar smör till stekning 2 dl torrt vitt vin Finhacka sardellfiléerna, salviabladen och blanda med vitlöken och oljan. Blanda denna med 1 dl vispgrädde och 1 tsk smulad, torkadsalvia (eller 1 msk färsk hackad, om det finns). 2 krukor salvia. 1 msk färsk hackad
Försök få tag på riktigt fina, färska kycklingfiléer, så blir rätten ännu godare. Salvia är en örtkrydda som kanske inte används så ofta här hemma, men den är jättegod ihop med kyckling
Gott var det även om jag inte som jag villa ha färsksalvia utan torkad. 1 knippe färsksalvia eller 2-3 tsk torkad. 1 knippe färsksalvia eller 2-3 tsk torkad
En näve färsksalvia. Blötlägg den torkad shiitakesvampen i kokande vatten i ca 30 minuter. 2 torkade, blötlagda shiitakesvampar + ~ 1 msk blötläggningsvatten. 100 gram soltorkade tomater
ha färsksalvia. Gul färsk knipplök fanns inte heller. Torkadsalvia på burk och så vanlig lök. Både den mörade fläskytterfilén som kryddades med salvia och så potatisen
Garnera med lite färska örter och servera med klyftpotatis (eller ris) och sallad. 1 tsk av torkad körvel, salvia och dragon (ta 2 msk om du använder färska örter). 1,5 hönsbuljongtärningar 1 tsk av torkad körvel, salvia och dragon (ta 2 msk om du använder färska örter)