2 rödingar à 600 g. 500 g färsk potatis. Koka potatisen och ansa grönsaker och svamp. Dela potatis, lök och tomat och fördela det tillsammans med svampen på två väl smorda ark grillfolie
Servera rödingfiléerna med pressad potatis, eller färskpotatis, och någon grönsak. Ugnsbakad röding. Smörj en ugnsfast form och placera rödingfiléerna i formen
4 rödingfiléer à 170 g. 1 kg färskpotatis. 1 msk hackad färsk körvel. 4 rödingfiléer à 170 g salt och malen vitpeppar smör till stekning. 1 kg färskpotatis 4 dillstjälkar 1 msk finhackad dill 1 msk hackad bladpersilja 1 msk hackad färsk körvel salt och malen vitpeppar smör till stekning Romsås
Tonfisk färsk, halstras lätt, bör ej ätas vällagad då den lätt blir torr och tappar sin fina färg. 4 rödingfiléer. 1 pkt färska haricots verts, skär av ändarna och dela bönorna på mitten. Röding 42-50 grader. röding 4 personer. 4 rödingfiléer. 1 pkt färska haricots verts, skär av ändarna och dela bönorna på mitten
Häll upp skaldjursfond i en skål och pensla fiskköttet på rödingen med skaldjursfonden. Lägg 4 urbenade rödingfiléer med skinnet nedåt på en skärbräda. 4 st rödingfiléer. 1 knippe dill, färsk. 1 dl persilja, färsk hackad. 2 buntar sparris, färsk