Blanda i en ugnsfast form tillsammans med olivolja, timjankvistar och vitlök. 800 g rödbetor (alt. 1/3 kruka timjan färsk. 3 vitlöksklyftor , krossade. 800 g rödbetor (alt. 1/3 kruka timjan färsk. 3 vitlöksklyftor , krossade
Lucys recept och inspiration för familjen och andra matglada
Skala och finhacka löken och vitlöken. Skala och grovriv rödbetorna. 2 vitlöksklyftor. 500 g färskarödbetor. Låt detta koka upp och sedan koka på svag värme i ca 40 minuter eller tills kålen och rödbetorna är mjuka. 2 vitlöksklyftor
Lägg dem på en plåt med vitlöken, ringla olja över, krydda med salt, peppar och timjan. Grädda några falser ovanför rödbetorna tills potatisen är vackert gyllene
Skala och hacka vitlöken. Skala och grovriv rödbetorna. Blanda färsen med vitlök, rödbetor, persilja, ägg, salt, peppar och 1 dl av grädden till en jämn smet. 1 st vitlöksklyfta. 150 g rödbetor. 1 dl hackad färsk persilja
Hacka lök och vitlök fint. En lasagne med lammfärs, rivna rödbetor och chevré. Rör ner rödbetor, rosmarin, balsamvinäger och fond och låt koka samman på svag värme i ett par minuter