Blanda gärna i matberedaren, alla ingredienserna till pastadegen. färsk timjan. Kavla ut pastadegen så tunt som möjligt och ta ut 8 runda plattor med t. 150 g färska vårmurklor
Degen är i princip lika lättkavlad som pastadeg gjord på vete. Att laga en glutenfri färsk pasta är lika enkelt som att göra färsk pasta på vetemjöl, men metoden är något annorlunda
Pastadeg. Blanda ihop ingredienserna till pastadegen i en bunke. ca 300 g skivade färska eller frysta champinjoner. Kavla ut pastadegen tunt med kavel eller kör en liten degbit i taget i pastamaskinen (jag delar min deg i 3 lika stora delar och kör en del i taget i till tjocklek 5 i min maskin). 4 - 5 portioner Pastadeg. 1 vitlöksklyfta ca 300 g skivade färska eller frysta champinjoner
Hur svårt ska det vara att platta ut en pastadeg och paketera det i rektangulära former. 1 färsk chili. 1/2 kruka färsk basilika. 1/2 kruka färsk rosmarin. 1 färsk chili
lite färsk oregano till garnering. Pastadeg. lite färsk oregano till garnering. Blanda ihop alla ingredienser till pastadegen för hand eller i en matberedare (arbeta inte degen för länge)
Jag har gjort 2 olika pastadegar, en med lantvete & dinkel, samt en med emmer & enkorn. Själva arbetsinsatsen är inte så stor, men pastadegen behöver 2 dygn på sig innan den är klar, men tror mig, det är värt det. 20 gram färsk salvia. 20 gram färsk basilika. 20 gram färsk salvia. 20 gram färsk basilika
Jag ska försöka ta mig tid att införskaffa en, inte bara för att man skulle tjäna så mycket tid, utan dessutom därför att det är så svårt att kavla pastadegen så tunn som en pasta maskin så lätt kan göra