Tomatsås på Färska tomater, serverad medpasta & massa riven parmesanost. Slå tomatsåsen över och vänd runt, toppa med riven mozzarella, finriven parmesan, basilika och färska små tomater
Servera medpasta och toppa medfärsk basilika. Koka pastan enligt anvisningarna på förpackningen. Värm oljan på medelvärme i en stekpanna, lägg i köttbullar, lök och vitlök
Servera medpasta och toppa medfärsk basilika. Koka pastan enligt anvisningarna på förpackningen. Värm oljan på medelvärme i en stekpanna, lägg i köttbullar, lök och vitlök
Toppa med vitlök och färska örtkryddor. färska örtkryddor, t ex lite timjan och en näve oregano. När man står där och rör i tomatsåsen är det nästa så man hör italiensk operamusik och väntar att Bo Holmström – han från Solens mat – ska sticka in näsan, provsmaka och säga ”exelente”
Det är en väldigt smakrik pasta som är baserad på tomatsåsmed stekta auberginer. Som alltid när det kommer till pastarätter så har alla kockar sin egna variant och när man reser runt i Italien så inser man att en rätt kan skilja sig rejält beroende på vilken region man befinner sig i och det är lite av charmen med Italien
Det är en väldigt smakrik pasta som är baserad på tomatsåsmed stekta auberginer. Som alltid när det kommer till pastarätter så har alla kockar sin egna variant och när man reser runt i Italien så inser man att en rätt kan skilja sig rejält beroende på vilken region man befinner sig i och det är lite av charmen med Italien
Vänd färsk basilika i tomatsåsen, tillsätt sedan pastan och blanda. Pasta arrabiata är en god och lättlagad italiensktomatsåsmed sting som är ljuvlig att servera medpasta
en näve färsk basilika. Jag bara älskar att dränka in pastanmed maaaaassor av tomatsås, så att det blir riktigt slafsigt och sedan riva på massa parmesan
Frutti di mare är en av mina favoriträtter när det gäller italiensk mat, när vi är i Italien väljer jag allt som oftast en tallrik med denna fantastiska pasta
Toppa med bufelmozzarella som du river, basilika samt färskriven parmesanost. Receptet har jag fått ev en italiensk/fransk vän och det är beräknat för fyra vrålhungriga personer, men det räcker gott och väl till sex lagom hungriga personer tycker jag
Jag har också använt inlagd röd paprika vi haft med oss hem från Spanien, om du hittar det är det gott och ger fyllighet annars kan du utesluta eller ta färsk paprika om du gillar det
Tomatsås blir godast på färska tomater. En del av recepten går inte att genomföra pga brist på färsk och speciell fisk och säsongens grönsaker, men så gott som alla de vanligaste pastarätterna funkar fint