mozarella. vi har abonnerat på en matkasse för att få lite inspiration. Barnen har flyttat hemifrån och tiden efter som man njöt av att bara laga enkelt
Jag använde mina egengjorda ugnsbakade tomater i fyllningen, men du kan också använda färska, halverade och lätt urkramade körsbärstomater om du hellre önskar det
Skiva sist mozarellan och täck kycklingen med. Ingredienser för 4 personer4 st kycklingfiléca 1 1/2 msk valfri pesto1 msk färsk hackad basilika100 gr mozarellaSaltPepparGör så härSätt ugnen på 175 grader
Den här veckans vego får bli en lite annorlunda paj med färska champinjoner och zucchini, och med ett krämigt täcke av mozarella och kronärtskockspesto
Soltorkade och färska tomater, basilika, mozarella och pinjenötter. En näve färska basilikablad. Fördela ut tomaterna, mozarellan och häll över äggstaningen
Häromsistens var vi bortresta några dagar, och eftersom jag inte ville att det som fanns i kylskåpet - en liten bit kassler, en halv zucchini, lite smetana, en ostkant och en boll mozarella där datum precis hade gått ut - skulle förfaras gjorde jag en liten rensning, som resulterade i den här riktigt goda pajen
Skala och tärna mangon, kärna ur dadlarna, dela mozarellan i bitar och smula Roqueforten. 2 bollar mozarella à 125 g. 10 - 12 färska urkärnade dadlar. 2 bollar mozarella 125 g 75 g Roquefortost. 10 - 12 färska urkärnade dadlar
Sen blev det färska fikon, mozarella, italiensk prosciutto och ruccola. Bred över olivpastan, och lägg därefter på fikon i skivor, bitar av mozarellan, "kluttar" av tomatsås och skinka i mindre bitar