Jag stekte kotletter och till dem hade vi kokt potatis, brysselkål, gelé och en champinjonsås. Jag häller i lite vatten i pannan som jag använde när jag stekte kotletterna för att ta vara på stekskyn
Jo, kotletter mina vänner. Så, man tar en helt vanlig fläskkotlett och piffar upp den med lite svamp och lite ost (för ost gör ju allt godare, så enkelt är det), och sen är det liksom bara att njuta av middagen
smör att steka i 800-1,000 g fläskkotletter med eller utan ben eller ca 800-1,000 g karrékotletter med eller utan ben salt grovmalen svartpeppar 1 st stor purjolök ca 350-400 g färska champinjoner 3 dl crème fraiche 3 msk kalvfond. 1800-1,000 g fläskkotletter med eller utan ben eller ca 800-1,000 g karrékotletter med eller utan ben salt grovmalen svartpeppar. 1ca 350-400 g färska champinjoner
Servera salladen till kotletterna eventuellt sås. Rör ihop pressad vitlök och 1 msk olja, och bred på kotletterna. Grilla eller stek kotletterna i en stekpanna med smör, ca 4 minuter per sida. 2 st fläskkotletter. 300 g färskpotatis. 1 msk färsk timjan
Stek kotletterna i panna och krydda dem. Lägg i kotletterna och låt puttra en liten stund. Garnera med lite extra basilika och servera tillsammans med kotletterna
Färska örter. Gnid i kotletterna med salt. Pensla med olja och gnid örterna på kotletterna. Lägg kotletterna på det höga gallret och lägg potatisarna runt om
Pensla kotletterna med grillolja. När kotletterna är klara häll gräddsåsen runt om kring kotletterna. Stek i ugn 200-225 grader tills kotletterna är klara. 8 kotletter. 3 hg färska champinjoner