Färsk vitkål så här års är ju bara för god. ½ färskt vitkålshuvud. ½ färskt vitkålshuvud1 gurka1 paprika1 liten brk majs1 rödlök3 tomaterDressing. 2 msk citronsaft4 msk olivolja1-2 tsk italiensk salladskryddasalt, pepparGärna ur gurka och parika och skär i stavar. 1 gurka
Skiva gurkan, löken och tomaterna tunt och blanda runt dem i en skål. 1 färskgurka. 1 färskgurka. Denna inläggningen passar perfekt till en köttgryta eller till köttbullar
Skölj gurkan. Helst ej rostfritt då det reagerar med syran i ättikan om du förvarar gurkan lång tid. Gurkan smakar bra att äta direkt men helst ska den stå och marinera ett tag
Gurka, paprika, purjolök i brist på Vårlök, Morot, Vitkål, Avokado och skala ett lass räkor. Har verkligen längtat efter färska vårrullar, eller vietnamesiskavårrullar som de ibland kallas