Jag gjorde en frukttårta som vanligtvis är jättefin, idag vet jag inte. Blanda ihop 15 g färsk jäst, 3 dl ljummet vatten, 2 msk olivolja, 1 msk honung och 1 msk flingsalt. Strö över 200 g skivad mozzarella, 200 g lufttorkad skinka, kärnfria oliver, hackade soltorkade tomater och en kruka färsk basilika (blad alltså
Till de senare hör en smörgåstårta på italienska, en smal variant hämtat från en gammal Arla-broschyr, och en skink- och frukttårta, ett klipp från en av mormors Allers-tidningar (för övrigt den tidning/de klipp som startade min receptsamling när jag var 15 år). Skink- och frukttårta /10p9 skivor bröd, skurna på längdenFyllning 1. 100g bacon1 brk champinjoner (jag brukar ta ca 150-200 g färska)2 hg leverpastej1½ dl kaffegräddeev. ca 150-200 g färska
16 färska aprikoser. Blötlägg gelatinet i kallt vatten. Blanda yoghurt och florsocker. Krama ur gelatinbladen och smält dem i en kastrull tillsammans med citronjuice och rom