Servera med exempelvis färskabär/frukter eller sylt. Och vispad grädde, kesella eller tjock yoghurt. Vad är det som är både lättlagat, snabblagat, riktigt smaskigt och ganska så nyttigt
Servera gärna med färskafrukter eller bär samt kesella, keso och/eller grädde. Det är torsdag och enligt traditionen åt vi ärtsoppa och pannkaka till lunch
Blandad färskfrukt. Rör ihop mascarponeost med kesella vanilj till en slät blandning i en skål. Skär valfri frukt i bitar, jag tog banan, kiwi, äpplen och vindruvor, blandade även i en burk konserverad frukt
bär, frukt, keso osv. 125g Fage Total 0% grekisk yoghurt (kesella går också bra). Toppat med lite hackad mandel, kokosflarn och 1 färskt fikon. 125g Fage Total 0% grekisk yoghurt (kesella går också bra)
valfri mängd färskabär/frukter till garnering. Sprid ut några dl färska bär på kladdkakan. Rör kesellan lite mjuk innan du blandar ned den och grädden i marängmoussen
Frukten kan förstås ersättas med färska bär i mån av tillgång. På sommaren när jag har mynta i landet plockar jag färsk, men på vintern använder jag oftast torkad
mald ingefära (eller färsk, riven). Den går att göra på andra frukter och bär med (tex blåbär), men jag gillar plommon väldigt mycket i bakverk, så det fick det bli
Toppa med färskfrukt /kokoschips/chiafrön/nötter. Mosad eller färsk. Toppa med vilken frukt du vill. 1-1,5 dl kesella lätt. 2-3 h Toppa med vilken frukt du vill. 1-1,5 dl kesella lätt