Jag tycker att frukt och bär oftast är godast färska, men då jag gillar att baka och laga mat gör jag en del efterrätter och kakor med frukt och bär och kokar äppelmos och gör sylt och saft någon gång ibland
Koka snabbt ihop socker, vatten samt saft från lime och clementintill en sockerlag. Sockerlag. Lägg upp fruktenfint på tallrikar och toppa med kokosglass och kokosflingor
Skeda upp icocktailglas, dekorera med citronmeliss och färska bär. färska hallon. Dela och kärna ur melonen, skeda sedan upp den och lägg fruktkötteti en matberedare eller använd en stavmixer för att mixatill en slät smet
Färskafikon måste helt klart vara en av de vackraste frukterna. När den har svalnat blandar jag den med gin och färskgrapejuice vartefter jag skakar allt med isi en shaker
Snart är det dags för en ny bärsäsong, ett ypperligttillfälle att tömma ut de sistainfrusna bären som ligger där och skramlar så det finns plats för de kommande nyplockade bären och frukterna
Jag är galet förtjust ifärskpressad lemonad i alla former. Färskpressad lemonad. Den amerikanskaklassikern gör man förstås med citron, men faktum är att den går att göra med en mängd olikafrukter
Koriander, färskTILLAGNINGBlanda Tom Kha soupmix, kokosmjölk och vatten. färsk. De hade verkligen gått in för att ge oss hela bilden av Thailändsk matkultur, och fått tag på Thailändskaspecialitéer, som vi svenskar kanske inte tycker smakar eller definitivtinte tycker luktar så gott, och då syftar jag på fruktenDurian