Färsk bog recept

Färsk salsiccia med koriander

Färsk salsiccia med koriander

Jag använde bog och fett. Den brukar göras både färsk och lufttorkad. Det här är en syrlig och ganska söt salsiccia
Burgundisk gryta i Crock Pot

Burgundisk gryta i Crock Pot

700 g nötgrytbitar, högrev eller bog. 15-20 st färska champinjoner, halverade. 700 g nötgrytbitar, högrev eller bog
Ungersk gulasch

Ungersk gulasch

färsk spansk peppar. benfritt nötkött som högrev eller bog. Så här gör du. Skär köttet i 3 cm stora tärningar
Långputtrande gryta av skinkstek med mycket smak.

Långputtrande gryta av skinkstek med mycket smak.

Strö över färsk Timjan och servera grytan med potatis eller ris, saltgurka och en klick gräddfil. Därefter tillsätt de skurna morötterna, paprikan och den rökta bogen, koka ytterligare ca en timma
Ungersk gulasch – klassiskt recept

Ungersk gulasch – klassiskt recept

Spara recept Kommentera Skriv ut Dela E-post Pinna 4479 700 g benfritt nötkött som högrev eller bog. 1 färsk spansk peppar
Pulled Pork på Vildsvin

Pulled Pork på Vildsvin

Vi hade vildsvin i frysen, en bog på 1 1/2 kilo. 5 kilo vildsvinsbog. 1/2 huvud färsk vitkål. 5 kilo vildsvinsbog
Boeuf Bourguignon!

Boeuf Bourguignon!

600 gram benfritt nötkött, högrev eller bog. 200 gram färska champinjoner. 600 gram benfritt nötkött, högrev eller bog. 200 gram färska champinjoner
Gormeh sabzi

Gormeh sabzi

2 lökar 1 kg lammlägg eller bog 3 + 3 msk olja 1,5 tsk salt peppar 0,5 tsk gurkmeja 7 dl vatten 4 st torkad lime (eller "torckede citron" som det står på min förpackning, jag älskar att handla i de här butikerna. ) 9 dl hackad persilja 2 dl hackad gräslök eller salladslök 2 dl hackade bockhornsklöverblad (och 2 dl hackad koriander om man gillar sånt, det gör inte jag) 2 msk torkad lime-pulver (eller kör 2 hela torkade lime i en mixer eller ta en halv deciliter pressad färsk lime) 1 burk kidneybönor
Boeuf bourguignon

Boeuf bourguignon

600 g benfritt nötkött ,högrev eller bog. 200 g färska champinjoner. Skär köttet i bitar. Bryn köttet runt om i smör-&rapsolja i en stekpanna
Julmustglaserade revben

Julmustglaserade revben

1,1 kg revben (mina var av bog). 30g skalade färsk ingefära, dvs ca 3-4 cm. Relaterade 1,1 kg revben (mina var av bog). 30g skalade färsk ingefära, dvs ca 3-4 cm 4 vitlöksklyftor 2 msk rökt soja (hittade det i min butik och var tvungen att testa, har du ingen rökt så att du vanlig)
Dillkött på kalv

Dillkött på kalv

färsk timjan. färsk dill. Ta i en näve skivad färsk dill mot slutet. färsk timjan. färsk dill. 600 g kalv (högrev eller bog) 2 st gula lökar 2 st morötter2 st lagerblad 10 st vitpepparkorn 3 tsk salt. kalvbog 600 g kalv
Boeuf bourguignon

Boeuf bourguignon

600 g benfritt nötkött,högrev eller bog. 200 g färska champinjoner. Antal portioner 1 port 2 port 4 port 6 port 8 port Välj 600 g benfritt nötkött,högrev eller bog Arla Köket® Smör-&rapsolja 1 tsk salt 1 krm svartpeppar 1½ msk vetemjöl 1 msk tomatpuré 3 lagerblad 1 tsk torkad timjan 2 dl rödvin 2½ dl köttbuljong 100 g rökt sidfläsk 8 steklökar 2 vitlöksklyftor 200 g färska champinjoner