Fyll botten i paprikanmed riven ost och lägg på några skedar färs, lägg lite ost i mitten med och fyll sedan upp paprikanmed färs och toppa med lite riven ost
Hacka gul paprika och tomat och tillsätt till färsen tillsammans med passerade tomater. Lägg zucchini och paprika i en smord ugnsfast form och fyll med färsen
Fräs färsen med tomatinnehållet samt lite soja och chilisås salta och peppra. Dela av toppen på tomaterna och gröp ur innehållet (spara innehållet till färsblandningen)
Hacka gul paprika och tomat och tillsätt till färsen tillsammans med passerade tomater. Lägg squash och paprika i en smord ugnsform och fyll med färsen
Skiva lök, svamp och paprika i små bitar och stek det i smör. Ta baguetterna och gör en håla högst upp och lägg i köttfärsen och toppa med grönsaks och tomatbladningen
Ta i tomater, majs och rör ner osten i klickar så den smälter samman med färsen, smaka av. Här dyker vi upp igen som gubben och gumman ur lådan och bjuder er på den gamla klassikern färsfylldpaprika som andas nostalgi och barndom, i alla fall för vår del
Färsfylldpaprikamed tomatsås och mathavre + sallad. GA_googleAddAttr("Tag", "paprika"). Sen gör jag en enkel tomatsås med krossade tomater, grädde, kryddor och lite ketchup och häller runt paprikorna innan jag gratinerar dem i ugnen
De passerade tomaterna bidrar med en len konsistens åt det hela. Jag har även testat att ersätta färsen med kokta belugalinser och det blev också gott, det är smakerna som gör rätten