Lägg paprikahalvorna i en ugnsfast form och fyll dem med färsen. Skala och hacka lök och vitlök. Tillsätt lök, vitlök, tomater och timjan och sjud i 5 minuter. 1 st röd paprika. 1 st paprika. 5 st gul lök. 1 st vitlöksklyfta
Dela paprikorna på längden och kärna ur, behåll dock gärna ”kvisten”, jag brukar försöka dela paprikorna så att även ”kvisten” dels mellan paprikahalvorna
Kryddor (salt, peppar, paprikapulver, chili). Stek köttfärs, hackad lök och vitlök i smör. Blanda creme fraishe och tomatpure, lägg en klick på varje paprika och strö över riven ost
Skala och hacka lök och vitlök. Tillsätt lök, vitlök, tomater och timjan och sjud i 5 minuter. 1 st paprika. 1 st röd paprika. 5 st gul lök. 1 st vitlöksklyfta
Finhacka löken och paprikan. köttfärs och paprika som toppas med en smakrik ost. Lägg inkråmet, löken och paprikan tillsammans med köttfärsen i en bunke och pressa ner vitlök