Skala och tärna löken. Tillsätt lökröran och squashköttet. 11 st gul lök. 12 st squash 350 g köttfärs 1 st paprika 1 st gul lök 1 dl crème fraîche 2 tsk kinesisk soja 1 tsk salt 1 krm peppar Ugn. 1Fräs lök och paprika i lite matfett tills det är mjukt och glansigt
Färsfylld paprika är en rätt som föll i glömska hos mig, jag gjorde den tämligen frekvent under 80- och i början av 90-talet, men sedan glömde jag bort den. Nu har de färsfyllda paprikorna, efter 20 – 25 år, vaknat ur sin törnrosasömn. 1 gul lök finhackad. Bryn lök och köttfärs, tillsätt därefter tomatpuré, soja, kryddor och låt det puttra i 5 á 10 minuter, späd med lite vatten om så behövs. 1 gul lök finhackad
Fräs löken med lite margarin i en stekpanna. 1 gul lök, finhackad1 liten burk majs (150g)1 burk krossade tomater1 vitlöksklyfta1 tsk oregano1 tsk basilika½ dl ketchup riven ost salt och peppar. 1 gul lök, finhackad. 1 vitlöksklyfta
Fräs löken med lite margarin i en stekpanna. 11 gul lök, finhackad. 300 g köttfärs 1 gul lök, finhackad 1 burk krossade tomater 1 tsk oregano 1 tsk basilika 1 msk tomatpuré riven ost salt och pepparSätt ugnen på 225 grader