Stek färsbiffarna i lite smör till fin färg runt om tills de blir nästan färdiga. Här har jag lindat färsbiffar med baconskivor, stekt dem till fin färg och låtit dem puttra färdigt i gräddig tomatsås i ugnen med lite ost ovanpå
Färsbiffar. Servera färsbiffarna med rostade rotfrukter och tzatziki. Hetta upp olja och smör i en stekpanna och stek biffarna på medelhög värme ca 2-3 min på båda sidor så att de får en fin gyllenbrun stekyta. 5 msk smör
Det blev färsbiffar som jag fyllde med mozzarella som blev över från igår. Från början hade jag inte tänkt göra någon sås men eftersom jag visste att antalet färsbiffar inte skulle matcha mängden potatis och lök - det skulle bli färsbiffar över - så passade jag på att vispa ur pannan med lite mellangrädde, soja och vitpeppar att spara matlådsbiffarna i
1smör eller margarin. 1500 g köttfärs gärna lammfärs 1 st citron rivet skal 2 msk hackad persilja 1 st vitlöksklyfta salt peppar 100 g fetaost smör eller margarin till stekning Tzatziki. Forma färsen till 6–8 biffar och stek dem i en stekpanna med smör, ca 5 minuter per sida, tills de är klara
Fräs svampen med smöret tills fukten dunstat in. 12 msk smör. ca 200 g svamp, skivad eller hackad 2 msk smör 1 msk vetemjöl 3 dl mellangrädde salt och peppar soja riven ost paprikaSätt ugnen på 250°
4 400 g köttfärs 1 tsk salt 1 krm svartpeppar 1 1/2 msk potatismjöl 1 dl mjölk 1 burk krossade tomater (à 400 g) 1 dl mellangrädde 1 tsk soja smör till stekning Till servering basilika eller persilja hackad rödlök oliver pasta, couscous eller potatis Lägg till i inköpslistan Stå inte vilsen i butiken igen
Forma 8 biffar och stek dem i smör 3-4 min på varje sida. 1 msk Arla® Svenskt Smör. Gör så här. Blanda färsen med salt, peppar, vitlök, persilja och vatten till en jämn smet
4 1 dl ströbröd 1 1/2 dl mjölk 8 potatisar 500 g blandfärs 1 1/2 tsk salt 1 krm peppar 2 gula lökar 2 msk smör eller margarin 3 dl grönsaksbuljong 1 msk kinesisk soja 4 tomater 150 g riven gratängost Lägg till i inköpslistan Så handlar du snabbare
smält smöret i en liten kastrull och pudra sedan över mjölet. Jag piffade upp färsbiffarna med lite örtkryddor och vips så blev det en pimpad version på vanliga färsbiffar och riktigt goda dessutom