Tärna skinkan och rör ner den i färsen. 100 g rökt skinka. Lägg ströbröd och potatismjöl i en skål. Häll över vatten och låt det stå och svälla ca 10 minuter
Tärna skinkan och rör ner den i färsen. 100 g skinka. Lägg ströbröd och potatismjöl i en skål. Häll över vatten och låt det stå och svälla ca 10 minuter
Baconlindade färsbiffar och potatis. Denna pastasås brukar vi laga ganska ofta, superenkel att variera lite efter smaken på färskosten och vilket kött man tar, oftast använder vi kassler eller skinka men också jättegott med bacon som idag, eller då och då korv
Bjud såsen till stekt fisk eller kyckling, till skaldjur eller små färsbiffar, grillat kött, till kokta grönsaker eller rökt skinka, kassler eller rökt fisk, eller vad som helst
Vi är fortfarande kvar på torsdag och till lunch blev det pasta med skinka och chilikeso. På kvällen ställde jag mig och gjorde färsbiffar och därefter blev det 22
Schweizare är en färsbiff med ost och skinka i, riktigt gott. Använd gärna en smakrik ost och skinka att lägga emellan, själv använde jag västerbottenost och basturöktskinka
Salsan serverade jag ljummen tillsammans med små färsbiffar som jag blandat av nötfärs, ägg, salt och nymalen svartpeppar samt finskurna syrade grönsaker