Skär pak soi och salladslök i lite mindre bitar. Låt grönsakerna rinna av och lägg upp dem tillsammans med groddarna, köttet och färsbiffarna på ett serveringsfat
Späd purjo i färsbiffarna och salladslök i gratängen. Till gratängen drog jag ihop färsbiffar som jag smaksatte med smörstekt strimlad purjolök och lite dijonsenap
Kyckling passar säkert jättebra till om man inte vill göra färsbiffarna. Röd och grön paprika, röd lök och salladslök ger fin färg till nudlarna, lite tugg och god smak förstås
Jag gjorde kryddiga färsbiffar, en kycklinggryta med ajvar, myntasås, tabbouleh, halloumigratinerad sivripaprika, sallad med bönor och fetaost samt bjöd extra ajvar relish och bröd till
Älgfärsbiffar. Lätt kokta morotsstavar, stekt potatis tillsammans med salladslök, stekt svamp, i detta fall stekte jag skivad Karl-Johansvamp direkt från frysen, lingon eller gelé
Bulgurn får koka ostört i kastrullen medan du pysslar med något annat - till exempel färsbiffar - och blandas sedan med allehanda grönsaker och en enkel dressing, gärna med en örtvinäger