Ca 15 biffar 1 kg nötfärs 2 dl creme fraiche1 ägg1 gul lök, finhackad1 msk spiskummin2 tsk rökt paprikapulver 1 krm chilipulver1 msk kalvfond 1 msk saltsvartpeppar Blanda ihop alla ingredienser till biffarna och låt smeten vila i 10 minuter
Strö på lite ost och paprika. 1paprika. ca 200 g svamp, skivad eller hackad 2 msk smör 1 msk vetemjöl 3 dl mellangrädde salt och peppar soja riven ost paprikaSätt ugnen på 250°
Grönsaksbulguren gjorde jag helt enkelt genom att hälla i frysta grönsaker (ärtor, majs och paprika mix) i bulguren, efter att jag tillrätt den som det står på förpackningen
Aleva paprika och vegeta är kryddor från Balkan och brukar finnas i välsorterade matbutiker, annars finns dem med all säkerhet i de utländska affärerna
Stek sedan lök, vitlök och chili i olivolja och lägg i zucchini och paprika. Rör ut ägget i mjölken och rör ner ströbrödet och låt svälla ca 10 minuter
Grovhacka paprikan och lägg i pannan tillsammans med resten av ingefäran. 1 grön paprika. Rensa korianderrötterna och finhacka, fräs tillsammans med vitlök och finhackad ingefära
Servera med couscous, squash, aprikoser och paprika 250 g nötfärs. 1 paprika. Koka upp vattnet och salt till couscousen och blanda ner både couscous och tärnad squash