I köttfärsbiffarna hade vi fetaost, basilika, vitlök, oregano och rödlök och det blev väldigt gott. I helgen åt vi de här goda grekiska köttfärsbiffarna med klyftpotatis och tzatsiki till middag och det blev jättegott
Värm såsen under omrörning och smaksätt med crema di balsamico och oregano. 1 tsk torkad oregano. Receptet gäller för 4 port 500 g nötfärs ½ tsk salt 1 krm svartpeppar 1 pressad vitlöksklyfta ½ dl hackad färsk persilja 2 msk vatten 75 g Apetina® vitost 1 msk Arla® Svenskt Smör 3 dl Kelda® klassisk gräddsås 1½ tsk crema balsamico 1 tsk torkad oregano
Bryn färsbiffarna hastigt i smör. Fetaostfyllda färsbiffar i gräddig sås 2 v 2 b. Blanda ca 500 g bland färs med salt, peppar, ketchup, vitlök, oregano, paprikapulver och ett ägg. Blanda 2 dl vispgrädde, 2 msk tomatpuré, 2 msk ajvar relish, 1 tsk oregano, salt och peppar. 1 tsk oregano
Eller ett par skedar oregano. En tjej på jobbet tipsade om den här rätten, och oj vad gott det blev. Biffarna blev härligt saftiga och passade väldigt bra ihop med såsen