Färsbiffar med fetaost. Början att sätta ugnen på 225 grader och skär potatisen till klyfter,lägg på bakplåtspapper och ringla över olivolja och flingsalt
Ingredienser Grekiska färsbiffar 500 g blandfärs 1 dl finhackad mynta eller persilja 1 st citron - finrivet skal 1 st pressad vitlöksklyfta 1. 5 tsk Salt 1 tsk svartpeppar 1 st Ägg 1 st grovt riven gul lök 1 msk smör till stekning Tomatsallad 1 kruka basilika 500 g gula och röda små tomater 1 st finhackad rödlök 3 msk Olivolja 1 msk balsamvinäger 1 nypa havssalt 1 nypa nymalen svartpeppar Lägg i inköpslista Måttomvandlingstabell
olivolja. Skär grönsakerna i klyftor och lägg i en långpanna med olivolja och salt. Igår var det sista dagen på fotbollsskolan, de har varit så duktiga