Färsbiffar nötfärs recept

Färsbiffar med parmesan & dijon

Färsbiffar med parmesan & dijon

Nötfärs,. Nu är jag dock tillbaka för att bjuda er på ett vardagsvänligt recept på färsbiffar. Färsbiffar m
Mozzarellafyllda färsbiffar med ugnsrostad potatis och rödlök

Mozzarellafyllda färsbiffar med ugnsrostad potatis och rödlök

Det blev färsbiffar som jag fyllde med mozzarella som blev över från igår. Från början hade jag inte tänkt göra någon sås men eftersom jag visste att antalet färsbiffar inte skulle matcha mängden potatis och lök - det skulle bli färsbiffar över - så passade jag på att vispa ur pannan med lite mellangrädde, soja och vitpeppar att spara matlådsbiffarna i
Färsbiffar med viltsmak

Färsbiffar med viltsmak

500 g nötfärs. Arbeta samman färsen med alla ingredienserna till biffarna. Forma ca 8 biffar. Stek dem i lite matfett, ca 4-5 minuter på varje sida
Färsbiffar med vitost

Färsbiffar med vitost

500 g nötfärs. Gör så här. Blanda färsen med salt, peppar, vitlök, persilja och vatten till en jämn smet
Färsbiffar med grönpepparsås

Färsbiffar med grönpepparsås

Tillsätt hackad lök, ägg, nötfärs, salt och peppar i havregrynsblandningen och arbeta samman till en smidig färs
Franska färsbiffar med ugnsrostad potatis

Franska färsbiffar med ugnsrostad potatis

300 g nötfärs. Skala potatis och morötter. Skär dem i mindre bitar. Lägg dem i en smord eldfast form. Droppa över matolja och krydda med salt
Färsbiffar med grönpeppar

Färsbiffar med grönpeppar

Färsbiffarna går bra att frysa. 500 g nötfärs. Blanda färs, grädde, salt, grönpeppar och ägg. Rör ihop tills allt är väl blandat
Grekiska färsbiffar

Grekiska färsbiffar

400 g nötfärs. 400 g nötfärs 1 klyfta vitlök 0,5 dl persilja, finhackad 0,5 citron, skalet, rivet 1 msk färsk mynta, hackad 1 tsk salt vitpeppar 1 msk matfett (fast eller flytande) till stekning
Örtiga färsbiffar med gräddsås

Örtiga färsbiffar med gräddsås

Lägg löken i en bunke tillsammans med nötfärsen. Jag piffade upp färsbiffarna med lite örtkryddor och vips så blev det en pimpad version på vanliga färsbiffar och riktigt goda dessutom
Färsbiffar med blomkålsris och örtdipp

Färsbiffar med blomkålsris och örtdipp

Ingredienser 1 portion 2 portioner 3 portioner 4 portioner 5 portioner 6 portioner 7 portioner 8 portioner 9 portioner 10 portioner 11 portioner 12 portioner 13 portioner 14 portioner 15 portioner 16 portioner 17 portioner 18 portioner 19 portioner 20 portioner Färsbiffar 250 gram nötfärs 1 st ägg 0,5 tsk dijonsenap 0,5 kruka(or) färsk persilja 0,5 tsk salt 2 krm svartpeppar 0,5 msk olivolja Blomkålsris 0,5 st Blomkålshuvud 0,5 st citron(er) 1 msk olivolja 1 krm salt 1 krm svartpeppar Örtdipp 1 dl matlagningsyoghurt 0,5 kruka(or) färsk persilja 0,5 st citron(er) 0,5 tsk honung 1 krm salt 1 krm svartpeppar Tillbehör 40 gram salladsmix Köp receptet Näringsvärde Kcal
Färsbiffar med fetaost!

Färsbiffar med fetaost!

Blanda i nötfärsen med alla indigrenserna,gärna i en matberedare för få de bra fördelat. Färsbiffar med fetaost
Färsbiffar med grönpeppar

Färsbiffar med grönpeppar

500 g nötfärs. 500 g nötfärs 1 dl vispgrädde 1 tsk salt 1. 1 dl vispgrädde. 1 tsk salt. 1. 5 msk grönpeppar. 1 st ägg
Färsbiff med fetaost soltorkade tomater och oliver

Färsbiff med fetaost soltorkade tomater och oliver

Ingredienser800 g bland- el nötfärs1 1/4 dl ströbröd2 dl mjölk1 gul löksalt och malen vitpeppar2 ägg1 dl soltorkade tomater1 dl svarta oliver2 tomaterca 60 g fetaostGör så härLåt ströbrödet svälla i mjölken minst 10 minuter