Det blev färsbiffar som jag fyllde med mozzarella som blev över från igår. Från början hade jag inte tänkt göra någon sås men eftersom jag visste att antalet färsbiffar inte skulle matcha mängden potatis och lök - det skulle bli färsbiffar över - så passade jag på att vispa ur pannan med lite mellangrädde, soja och vitpeppar att spara matlådsbiffarna i
500 g nötfärs. Blanda samman kryddmix och vatten i en bunke. Låt det svälla ett par minuter. Blanda i köttfärsen och arbeta den smidig tillsammans med kryddblandningen
Lägg löken i en bunke tillsammans med nötfärsen. Jag piffade upp färsbiffarna med lite örtkryddor och vips så blev det en pimpad version på vanliga färsbiffar och riktigt goda dessutom
Ingredienser800 g bland- el nötfärs1 1/4 dl ströbröd2 dl mjölk1 gul löksalt och malen vitpeppar2 ägg1 dl soltorkade tomater1 dl svarta oliver2 tomaterca 60 g fetaostGör så härLåt ströbrödet svälla i mjölken minst 10 minuter