Blanda färs, salt, nymald svartpeppar och dijonsenap. Ta upp dem med hålslev. Servera dem med kålen. Koka upp creme fraiche med 2 krm salt och lite peppar
Förutom äpplen och rosmarin dök dijonsenap upp som smaksättare i båda maträtterna, en perfekt ingrediens när det ska till en extra liten skjuts i smakerna
4 Mos 900 g mjölig potatis 2 dl mjölk Biffar 1 dl mjölk 1/2 dl ströbröd 2 krm peppar ca 500 g blandfärs 1/2 tsk salt 1 msk senap (gärna dijonsenap) 1/2 msk olja Sås 250 g kastanjechampinjoner 1 rödlök 1/2 msk olja 2 1/2 dl matlagningsgrädde 1 dl vatten 1/2 kruka timjan Till servering 65 g babyspenat Lägg till i inköpslistan Kupongen är laddad Kryddpåsar 10 % rabatt Santa Maria 0,5-130 g Mer info Ladda kupong Kupongen är laddad Laktosfri Mjölkdryck 25 % rabatt Valio Eila 1 liter Mer info Ladda kupong
Smarriga färsbiffarmed smak av schalottenlök och dijonsenap blev veckans första middag. Alla ingredienser till färsbiffarna – nu är det bara att blanda till en jämn smet
Färsbiffar. Det blir även gott att bara pensla biffarna med olja innan man lägger dem på gallret. Smaksätt i så fall med lite extra svartpeppar när biffarna är färdiggrillade
Blanda färs, äggula, rödbetor, dijonsenap, salt och peppar. Blanda tomater, selleri, avokado och persilja i en skål tillsammans med vinäger, olja, flingsalt och peppar