Den här gången blev det färsbiffar. Ägg till pensling och polenta till dekoration på hamburgerbröd. Nagga dem och strö på polenta om det ska bli hamburgerbröd, annars ska de bara vara penslade med ägg
14 st hamburgerbröd. 600-800 g viltkött bogstek, bringa, ytterlår Eventuellt kan du byta ut ca 120 g mot av köttet nöttalg, dvs fettet från nöt (kan beställas I köttdisken)
Skölj händerna i kallt vatten och forma 7 färsbiffar. 7 st hamburgerbröd. 1. Stek löken i lite olja på låg värme i minst 5 minuter tills den blivit riktigt mjuk
Skölj händerna i kallt vatten och forma 7 färsbiffar. 7 st hamburgerbröd. 1. Lägg krabbkött, crabsticks, potatis, schalottenlök, ägg, persilja, majonnäs och salt i en matberedare med knivarna monterade och blanda ihop till en färs
Servera biffarna på grillat hamburgerbröd, med grönsaker och en klick matlagningsyoghurt. Biffarna kan formas i förväg och förvaras på ett fat i kylen tills det är dags att grilla 4 st hamburgerbröd
Krämig vitkålsgratäng med dragonkryddade färsbiffar. Vad man har till är lite olika men vanligt är bröd som t ex tortilla eller hamburgerbröd (gör en LCHF variant om du vill minska kolhydraterna) gräddfil, coleslaw, lök, tomater och bbq sås
Forma till portions stora färsbiffar. Rosta gärna hamburgerbröden i en torr, het stekpanna. Lägg färsbiffarna mellan bröden med lök, grönsaker och kålrotsslaw