Färsbiffar creme recept

Färsbiffar med viltsmak

Färsbiffar med viltsmak

Arbeta samman färsen med alla ingredienserna till biffarna. Forma ca 8 biffar. Stek dem i lite matfett, ca 4-5 minuter på varje sida
Färsbiff med pepparsås

Färsbiff med pepparsås

Blanda färsen med lök, senap, vatten, salt och peppar. Forma fyra bif-far och stek i en stekpanna med smör, 3 minuter per sida
Grillade färsbiffar med smak av spiskummin & rökt paprika

Grillade färsbiffar med smak av spiskummin & rökt paprika

Ca 15 biffar 1 kg nötfärs 2 dl creme fraiche1 ägg1 gul lök, finhackad1 msk spiskummin2 tsk rökt paprikapulver 1 krm chilipulver1 msk kalvfond 1 msk saltsvartpeppar Blanda ihop alla ingredienser till biffarna och låt smeten vila i 10 minuter. 2 dl creme fraiche
FÄRSBIFFAR MED KALL ÄPPEL- & PEPPARROTSSÅS

FÄRSBIFFAR MED KALL ÄPPEL- & PEPPARROTSSÅS

Färsbiffar fungerar för det mesta och för de flesta i familjen. Nötfärsbiffar1 kg nötfärs. Blir dessutom ofta några över och fungerar då utmärkt som snabbmat vid lata och stressiga dagar
Saftiga färsbiffar med ajvarsås

Saftiga färsbiffar med ajvarsås

Ingredienser Färsbiffar, ca 3-4 port. ca 1 dl creme Fraiche. Ajvarajvarsåsbiffarnötfärsnötfärsbiffarvitkål 1 ägg. ca 1 dl creme Fraiche
Kantarelltoppade färsbiffar med sallad

Kantarelltoppade färsbiffar med sallad

Färsbiffarna. Sätt ugnen på 225°C + grill. Finfördela och lägg brödet i en skål med ägget och mjölken. Finhacka löken och blanda ner löken och blandfärsen, salta och peppra