Färsbiffar på enklast möjliga vis, bara att platta ut hela paketet i stekpannan och steka som en enda stor biff och sedan dela i bitar innan gratineringen
Ca 15 biffar 1 kg nötfärs 2 dl creme fraiche1 ägg1 gul lök, finhackad1 msk spiskummin2 tsk rökt paprikapulver 1 krm chilipulver1 msk kalvfond 1 msk saltsvartpeppar Blanda ihop alla ingredienser till biffarna och låt smeten vila i 10 minuter. 2 dl creme fraiche
Färsbiffar fungerar för det mesta och för de flesta i familjen. Nötfärsbiffar1 kg nötfärs. Blir dessutom ofta några över och fungerar då utmärkt som snabbmat vid lata och stressiga dagar
Färsbiffarna. Sätt ugnen på 225°C + grill. Finfördela och lägg brödet i en skål med ägget och mjölken. Finhacka löken och blanda ner löken och blandfärsen, salta och peppra