Färsbiff buljong recept

Färsbiffar med dragonsmak

Färsbiffar med dragonsmak

Späd med buljong och grädde och låt såsen småputtra några minuter. 2 1/2 dl buljong. Lägg ströbröd och potatismjöl i en skål
Färsbiffar med rödlökssås

Färsbiffar med rödlökssås

Häll på buljongen. Rör i vetemjölet i stekpannan, häll av buljongen från löken och vispa ner den i pannan
Färsbiff i ugn

Färsbiff i ugn

Blanda buljong och soja. Skär färsbiffen i bitar och servera med potatis eller pasta. ) Häll buljongblandningen över färs och lök
Färsbiffar

Färsbiffar

- Sett tillbaka kastrullen på plattan, häll i buljongen, lite i taget. Färsbiffar, ugnsrostade potatis, inlagd gurka och en massa rödbetor

Jimmys färsbiff

Tillsätt ägg och buljong och rör ihop till en smidig smet. Arbeta ihop färsen med salt och peppar. Platta ut färsen till en stor biff, lika stor som stekpannan

Färsbiffar med sursöt sås och ljummen sallad

Tillsätt buljong och koka under omrörning, 3–4 minuter. Forma färsen till två biffar. Salta och peppra. Vänd biffarna först i uppvispat ägg och sedan i ströbröd
Färsbiffar med dragonsmak

Färsbiffar med dragonsmak

Späd med buljong och grädde och låt såsen småputtra några minuter. 5 dl buljong. Lägg ströbröd och potatismjöl i en skål
Jimmys färsbiff

Jimmys färsbiff

Tillsätt ägg och buljong och rör ihop till en smidig smet. 5 dl buljong. Arbeta ihop färsen med salt och peppar
Dagens recept: Färsbiffar med purjolökssås

Dagens recept: Färsbiffar med purjolökssås

Späd med buljong och grädde till en slät, jämn sås. DAGENS RECEPT 15-02-14FÄRSBIFFAR MED PURJOLÖKSSÅSGoda, lättlagade färsbiffar tröttnar man aldrig på. 2 msk smör eller margarin3 msk vetemjöl2 dl buljong2 dl kaffegrädde1 finstrimlad purjolökev svartpeppar2 msk finhackad persiljaev litet soyaBlanda färsen med salt och peppar, tillsätt ägg och potatismjöl och arbeta färsen lätt. Häll på ca 3 dl buljong och låt biffar och potatis eftersteka i ugn vid 175 grader ca 25 minuter eller tills potatis och biffar verkar genomstekta och rätten fått lätt färg
Dagens recept: Fyllda färsbiffar

Dagens recept: Fyllda färsbiffar

Vispa ur stekpannan med litet buljong. Lägg en klick kryddsmör på varje biff, vik ihop dem och forma dem till jämna, runda färsbiffar
Broccolicouscous med färsbiffar

Broccolicouscous med färsbiffar

Koka upp buljongen och lägg i couscousen. 2 dl grönsaksbuljong. Låt svälla under lock i 5 minuter. Blanda färsen med äggula, salt och peppar, och forma fyra avlånga biffar
Sjömansgryta

Sjömansgryta

Koka upp vatten och buljongtärningar. Häll på öl och buljong. Lägg färsbiffarna i den redan heta pannan och vänd dem hastigt, 3–4 sekunder på varje sida. 4 dl vatten + 2 tärningar mörk oxbuljong