Jag använde till denna en färdigköpt deg på min vanliga matbutik. Jag har flera recept på pizzabotten på bloggen, t ex kalljäst pizzadeg eller vanlig pizzadeg och pizzadeg special
(Färdigköpt på rulle funkar också). Jag föredrar pajdeg till just färspiroger då den håller ihop bättre och inte ”läcker” eller spricker lika lätt som tex pizzadeg om man skulle fylla dom för mycket
Degen är jätteenkel att göra själv, men en vardag efter jobbet kanske man inte har tid för jäsning och då funkar det perfekt med färdigköpt deg, t ex Pop
Tunn botten, tjock botten typ pan pizza, med egen pizzadeg, färdigköptpizzadeg, på tortillabröd, på tunnbröd, på hönökaka eller som här, på formfranska
Jag stod i valet och kvalet om jag skulle göra egen bearnaisesås eller inte, men tänkte att den kanske delar sig om pizzan är för varm, så jag safeade och använde Erik Lallerstedts färdigköpta (importerad från Sverige, givetvis)
Veckla upp den färdigköpta pizzabotten och bred på halva burken tomatsås. Vill du som jag vinna lite tid i köket så använder du färdig pizzadeg, men det går naturligtvis bra att göra egen deg
In i ugnen och sen bara att njuta av pizzan som är så mycket godare än färdigköpt. Men sen finns det några snabbmatsgrejer som jag tycker är riktigt fiffiga, som pizzadeg på rulle med tomatsås