Eftersom jag köpte färdig röra så kan jag inte återge receptet på den men tipsar gärna om Mannerströms version, perfekt att göra i god tid och ha färdigt i kylen
Vispa crème fraichen hårt. Blötlägg och smält gelantinbladen enligt förpackningen. Blanda i det i crème fraichen ihop med hackade räkor, hackad lök och örterna
100 g färdigskagenröra på burk. Överbakning2 dl riven västerbottenost 1,5 dl hackade räkor från burk i lake 1 dl cremé fraiche 0,5 dl hackad dill 0,5 dl hackad gräslök 100 g färdigskagenröra på burk 25 g röd stenbitsrom salt och peppar
Dock är det första gången jag gör den själv från grunden, är ju annars lätt att bara köpa en ask med färdigskagenröra i affären, men hur många procent räkor är det egentligen i den
Jag använder färdigkokta rödbetor för det är så himla smidigt, skagenröra däremot gör jag nästan alltid själv och som oftast använder jag favoritreceptet med västerbottensost
Det är sjukt svårt att få tag på goda färdiga veganska majonnäser i butik i Sverige idag. Majonnäsen är perfekt som grundsås för hamburgerdressing, remouladsås, skagenröra, en kall bearnaisesås och jag vet inte vad
Den här buffén har upptagit en läskigt stor del av min lediga tid dom senaste veckorna. Jag har funderat, planerat, handlat, fixat, lagat mat, skrivit och fotat i åtskilliga timmar
Räksallad med ägg, avokado och grönsaker samt majonnäs (köpt färdig på Panini). Äggwrap med skagenröra, smörstekta champinjoner, sparris, tomat och ruccola