Tillsätt florsocker och arbeta degen färdig med äggula och vatten. RABARBERTÅRTA MED MARSIPAN. Här har vi lagt sockerkokta rabarber i tårtbottnen och täckt med en marsipandeg innan tårtan bakas
Det som är lite tråkigt är att jag inte har några bilder från tillverkningen av tårtan, tiden rann iväg och jag får vara glad att det finns bilder på den färdiga tårtan
Färdigt att använda som fylning i eller till att garnera tårta eller cupcakes. Krämen blir mycket god och kan användas till att spackla tårtan som ska sen täckas med marsipan, sp, mmf
Ta ut anslaget när det är färdigt och låt det svalna av något i formen innan du stjälper ur det på sockrat bakplåtspapper, lägg det då med botten upp så anslaget blir jämt och fint
Rör mer ca 100g av den färdiga vaniljkrämen i gelatinblandningen och blanda tills det blir. Sedan då det är dags så är det bara och arbeta in marsipanen och kavla till 2mm och sedan
Ta ut anslaget när det är färdigt och låt det svalna av något i formen innan du stjälper ur det på sockrat bakplåtspapper, lägg det då med botten upp så anslaget blir jämt och fint