Fänkålsbakad recept

Fänkålsbakad lax med potatis- och parmesanflarn

Fänkålsbakad lax med potatis- och parmesanflarn

4 rödlökar2 msk olivolja1/2 dl flytande honung2 dl rött matlagningsvin10 medelstora kokta potatisar, ca 1 kg 1 burk tapenade, ca 200 gsaltsvartpeppar1 ark färsk smördeg, 250 g3 dl riven parmesanost2 msk fänkålsfrön4 portioner laxfilé Sätt ugnen på 225C
Fänkålsbakad torsk

Fänkålsbakad torsk

Fänkålsbakad torsk (4 portioner). 600 gram torskfilé. 1 dl vispgrädde. 1 dl mjölk. 1 dl vitt matlagningsvin eller vanligt vin
Citrus & fänkålsbakad Lax

Citrus & fänkålsbakad Lax

För den som vill skippa klassiska ägg & sill till påsk och göra en lite mera romantisk påskmiddag för två, då ska ni kika på det här receptet, himmelskt gott och lättlagat