Passar också bra att servera med serranoskinka eller någon god salami som en lite lättare lunch. En mycket fräsch men även matig sallad på råa gulbetor och fänkål smaksatt med grapefrukt och krasse, perfekt som tillbehör till en god fisk eller som en bufférätt
"Fish & Seafood" smakar bland annat saffran, chili och fänkål. Den senaste veckan har jag gjort den två gånger till olika sällskap och båda gångerna har jag serverat den som dipp till grillade quesadillas med massor av ost, jalapeno, salami och tomat
Pizza bianca med salami och fänkål. Hyvla fänkålen lövtunt och lägg ovanpå osten. Toppa pizzan med salami och servera genast med lite nymalen svartpeppar samt eventuell fänkålsdill över och plockad oregano
Salsiccian med griskött som var ganska enkelt kryddad med fänkålsfrön, fänkålspollen och torkad chili har en ganska ren korvsmak med en svag ton av fänkål
ex salami med fänkål, gravad lax med en ny gravlaxsås, lite ostar, kex och dessa smarriga räkor. Ibland är det uppåt i livet och ibland på andra hållet
Blanda tunt skivad fänkål, halverade tomater, rucola och persilja. Saltimbocca-variant på kycklingIstället för kalvkött och prosciutto som är de klassiska råvarorna till saltimbocca, har jag använt kycklingfiléer och salami
Första rätten var grillad fänkål och salami. Idag har jag spenderat största delen av eftermiddagen i Angel tillsammans med Mia och vi har både hunnit gå på utställning och äta en god lunch/middag men mer om det imorgon
Helgknäcke från Pyramidbageriet, ett bröd av råg och graham, kryddat med anis, fänkål och kummin. Salami Classic från Göl är av hög kvalitet och hög kötthalt, perfekt som drinktilltugg, till tapasbrickan eller bara som mellanmål
Sen bjöds det på grillad råkorv, fläskfilé, grönsaker, rostad potatis och fänkål och rödvinssky. Det dukades först upp italienskt plock med tonfiskröra, crostini, grissini, salami, lufttorkad skinka, oliver, tomater och getost
Det blir självklart både prosciutto och kanske salami, jag är särskilt förtjust i den med fänkål, och framför allt de härliga get- och fårostar vi hittar såsom abruzzesisk pecorino, provolone och kanske även mozzarella