Lägg i en mortel tillsammans med fänkål, salt och peppar. Grovhacka rosmarin och vitlök. 1 bit benfri fläskkotlett, ca 1 kg5 vitlöksklyftor2-3 rosmarinskvistar1 tsk fänkålsfrö1 tsk salt1 tsk svartpeppar2-3 msk god olivoljaUgnsvärme. 2-3 rosmarinskvistar. 1 tsk fänkålsfrö
1 tsk fänkål. 1 tsk rosmarin. 1 tsk rosmarin. Min dator börjar tydligen ge upp {shit. }, mitt redigeringsprogram som jag använder mig av och sätter ihop bilder tar två timmar att öppna och mitt tålamod funkar inte för det men jag lyckades knåpa ihop några bilder i alla fall
Skär fänkålen i klyftor och zucchinin i slantar. Strö över rosmarin. Kycklingpanna med fänkål, zucchini och balsamvinägersås, 8 pers. 1 fänkål. 2-4 msk hackad färsk rosmarin. //Malin Kycklingpanna med fänkål, zucchini och balsamvinägersås, 8 pers 2 kg kycklingfilé. 1 fänkål 1 stor zucchini. 2-4 msk hackad färsk rosmarin
Blanda olivolja, apelsinzest, vitlök, rosmarin och salt i en liten skål. Fisk fänkål och apelsin är en perfekt kombo i smaker, därtill lite kryddor broccoli och bönor samt en supergod emulsion som får gotta till sig på fisken så har vi en perfekt middag som kan serveras med antingen ett potatismos eller en solotto och lite pesto genovese
en färsk rosmarinkvistSkär salamin i tunna bitar och finskiva vitlök och fänkål. Stek brödsmulorna i oljan tillsammans med rosmarinen tills brödet är knaprigt