Tärna auberginen, finhacka löken och strimla fänkålen tunt, gärna med mandolin. 1 aubergine. 1 fänkål. Hetta upp olivolja i en stor gryta och fräs lök, aubergine och fänkål i 4-5 minuter på medelvärme. 1 aubergine. 1 fänkål
Släng i lite ugnsrostad fänkål, eller zucchini. Skär auberginen i halvmånar och strimla paprikan, lägg i en skål häll över lite olja och pressa i vitlöken och rör runt
Häll i auberginen och zucchinin och låt fräsa med en stund. Den här höstpastan är en variant av ratatouille, men på mitt vis – med selleri, fänkål och mangoldstjälkar
Gratänger med tex blomkål, purjolök och fänkål. Ostgratinerad aubergine. Många som börjar med LCHF tycker nog att det svåraste är att veta vad de ska äta istället för potatis, bröd, ris, pasta och alla andra gryn och mjölsorter
Hittar du lite fänkål eller selleri eller några morötter, i med dem i ugnsformen. Skölj och skär aubergine och squash i tärningar som är en dryg centimeter
1 st aubergine. 1 st fänkål. Skölj, skala och skär grönsaker och rotfrukter i grova bitar. Ansa och skär purjolöken i stora bitar, skär rödlöken i klyftor
Lägg i en fiskbuljongtärning och alla grönsakerna, utom tomaten, inklusive sockerärter (ta några ur ett paket frysta) och strimlad blekselleri eller fänkål