Vit chokladkräm. 8 portFruktsalladen. 1 ananas300 g blå vindruvor3 kiwi4 passionsfruktersaft från 1 limeVit chokladkräm. 100 g vit blockchoklad3 dl vispgrädde1 ägg1 dl florsocker Skala och halvera ananasen. 100 g vit blockchoklad
Att efter en god middag bjuda på en fruktsallad eller ett stort fat med många olika frukter, gärna lite ovanliga och exotiska, är bara så gott och så trevligt, tycker jag
Tant Gul | Välkommen att titta in i min fotoblogg om mat och vin…
Vitt sött vin. Skala frukterna och skär dem i skivor, klyftor eller tärningar. Blanda dem i en serveringsskål och häll vin över i önskad mängd (överdriv inte)
Servera medexotiska fruktspett eller en fruktsallad till. Barnen kan hjälpa till, spetten som är beströdda med grovriven vit choklad är roliga att göra
Fruktsalladen. Toppa med blåbär och hyvlad mörk choklad. Låt den vita chokladen smälta ner i gräddkrämn. Vispa grädden ganska fast och rör ihop med det övriga