Jag börjar nu min tjänst som kokerska/barnskötare på ett litet föräldracooperativägd förskola där ekologiskt, närproducerat är i fokus när det kommer till matlagningen och inget hel- eller halvfabrikat får komma innanför dörrarna
Det går säkert att göra här också men jag vill inte riskera ettvinnandekoncept. Till dess vill jag slå ett slag för att göra stek, på enklast möjliga vis i gryta
Gratängmoset gör vi alltid efter Ankis mors recept, varför ändra på ettvinnandekoncept, och det kan man ställa in en stund på egen hand i ugnen för lite extra färg
Äpplepaj med smak av kola, visst låter det som ettvinnandekoncept. Oh, yes. Receptet kommer från bloggen "Bakverk och fikastunder" (mama), men jag har lagt till socker och kanel på äppelbitarna
Jag vill inte heller sluta för detta är ettvinnandekoncept. Där får den ligga, i detta fallet, ytterst en liten stund innan man plockar ur fisken från vattnet och lägger på en bakplåtsklädd plåt
Varför ändra på ettvinnandekoncept. En tung sten har släppt från mina axlar och jag behöver inte längre oroa mig över att jag inte har ett jobb efter årsskiftet
Så varför gå ifrån ettvinnandekoncept. Detta gjorde så klart mig toksugen att testa själv. Så, nu har ni ett riktigt bra middagstips som passar alla dagar i veckan
Har nog ettvinnandekoncept här för maskrosorna lär inte ta slut i första taget. Eftersom jag nu gett mig in på att "äta" ogräs var jag bara tvungen att testa även maskrosor
Det går säkert att göra här också men jag vill inte riskera ettvinnandekoncept. Genom åren har jag modifierat och kommit fram till ett recept på porterstek som för mig nu är fulländat i min smak
Har du tid och tålamod kan du förfärdiga ditt eget tårtlock av marsipan, men här har jag använt ett färdigkavlat runt tårtlock och knepat och knåpat och kavlat och skarvat för att få till ett fyrkantigt dito