250 g Västerbottensost. Potatissallad1,5 kg färskpotatis 250 g Västerbottensost 4 msk vit balsamvinäger 5 msk olivolja 1 knippe färsk gräslök 3 msk honung salt och peppar från kvarn
Den blev mums på en rostad fralla med västerbottensost och kräftor. Vi hade kräftskiva hos oss i lördags och jag testade göra Ernst Kirchsteigers dillaioli efter ett tips av min kollega Sandy
Det här är egentligen Ernsts pajrecept som jag gjort om lite och tagit bort pajskalet på. 1 gul lök1 dl strimlade soltorkade tomater400 g kantareller150 g riven västerbottensost4 dl grädde4 ägg1,5 dl persiljaStrimla löken. 150 g riven västerbottensost
I Ernst-boken finns det ett recept på potatissallad med västerbottensost. Västerbottensost är en riktig ostfavorit för mig, fet och med mycket smak passar den utmärkt i matlagningen
Såg ju på Sveriges tv-inspiratör i torsdags,Ernst. Serverade laxen med en grönsakstopping & västerbottensost, bakad potatis,limesmör,en räkröra och apelsinsalladen
Skippade Pers vin och testar med Ernst, som kommit med en röd och en vit variant. Vispa äggen lätt, blanda ner crème fraiche, kantareller, lök, riven västerbottensost samt gräslök
Så avslutade vi allt med den bästa av de bästa - Ernst Kirchsteiger. Medan vi andra hög in på den smaskiga grillbuffén med kött, potatisgratäng (den allra bästa är PEKAS färdigköpta med riven västerbottensost) sparris, majs, sallad och rotsaker i ugn
5 kg färskpotatis 250 250 g Västerbottensost 4 4 msk vit balsamvinäger 5 5 msk olivolja 1 1 knippe färsk gräslök 3 3 msk honung salt och peppar från kvarn Koka färskpotatisen