Mosa ca var tionde potatis så de kan dra åt sig balsamico och olivolja ordentligt. olivolja. Häll i ca 0,5 dl olivolja i stekhäll eller wokpanna och börja med att lägga i potatisen. 1,25 kg färskpotatis 6 vårlökar 0,5 klyfta vitlök 1 knippe rädisor 1 knippe primör-morötter 1 förp kapris olivolja 1 knippe bladpersilja 3 msk balsamico vit vinäger 1 msk honung salt och svartpeppar
Tillsätt tomatsås, vin, koncentrerad fiskfond, krydda med Ernst fisksalt och ånga/sjud några minuter tills musslorna öppnar sig (släng musslor som inte öppnar sig)
Stek köttet i olivolja på båda sidor tills det har fin färg. Detta recept på Saltimbocca av Ernst Kirschsteiger är hämtat ur hans senaste kokbok I det enkla bor det goda (Bonnier Fakta)
Skiva och fräs löken mjuk i olivolja. olivolja. Sätt ugnen på 175 grader. Lägg färserna i en bunke. Mixa fräst lök, vitlök, ägg, lever, rödvin, viltfond, torkad svamp, timjan, rågsikt, enbär, rosmarin och socker till en fin smet