Jag såg något liknande i teveprogrammet Jul med Ernst, och nu har det blivit tradition. Sedan är det bara att dekorera med spritsad grädde och jordgubbar på julafton strax innan de skall serveras
) rovfågelskrämma a la Ernst, den fungerade bra. Grävt som en tok och skördat lite goa jordgubbar. Denna sommar har jag knappt gjort annat än att sköta trädgården
I mellan lagrerna fylldes den med grädde, hallon, jordgubbar och små blåbär. ) På ovansidan pynta jag med färska jordgubbar och stora blåbär och de var verkligen stora, samt riven choklad =)
Jag vet att jag har blivit tipsad om denna saft förut men det har liksom fallit i glömska, och så såg jag på Ernst härom veckan och blev så himla sugen på att testa
Ernst. Servera müslin i en skål med färska jordgubbar och yoghurt, mjölk eller filmjölk. En arbetskamrat, Christina har tipsat mig om en müsli som hon brukar göra och den får *tummen upp* av mig
I Sverige har Ernst Kirchsteiger ”friterade vildsvin” något som närmast liknar våra. nypotatis och jordgubbar något ofrånkomligt under midsommar, det blir inte
jordgubbar. Dagen före nyårsafton. Börja med kokossmulet. Sätt ugnen på 175 grader. Skär smöret i bitar. Mixa hastigt ihop alla ingredienser i en matberedare eller nyp med fingertopparna ihop en smulig massa
Robustare än den måltid som Ernst Josephson besjunger. smörstekta filéer av abborre som vi själva dragit upp en halvtimme innan, dillkokt potatis, spenat och jordgubbar eller hallon från eget land