Sallad 1 1 dl valnötter 2 2 st äpplen, använde päron istället 2 2 dl västerbottenost 2 2 st askar ruccola, bytte en mot en mixad för att få fin färg 1 1 st granatäpple Vinägrett 1 1 st apelsin, pressad 1 1 msk vit balsamvinäger 1 1 dl kallpressad rapsolja 2 2 tsk flytande honung SvartpepparBlanda ihop ingredienserna till vinägretten. 1 1 msk vit balsamvinäger
4 msk vit balsamvinäger. Potatissallad1,5 kg färskpotatis 250 g Västerbottensost 4 msk vit balsamvinäger 5 msk olivolja 1 knippe färsk gräslök 3 msk honung salt och peppar från kvarn
Eftersom potatissalladen är väldigt smakrik med ingredienser som västerbottenost, honung och balsamvinäger, var det svårt att hitta någon bra sås som skulle passa till
200 g blandade örter (t ex libbsticka, persilja, rosmarin och salvia) 50 g salladslök, eller annan god lök 1 klyfta vitlök 2 msk grovt salt 2 msk balsamvinäger (gärna rosébalsamvinäger)
Receptet kommer från boken ”I det enkla bor det goda”, skriven av Ernst Kirchsteiger. Blanda sedan ned resterande crème fraiche, honung och balsamvinäger
Det blev tre olika snittar, bla Brushetta med ruccolakräm från Sommar med Ernst. Tillsätt olivoljan, solrosfrön, salt, vit balsamvinäger, honung och blanda
Det var Ernsts potatissallad med västerbottenost som var urenkel att röra ihop och himmelsk att äta. Blanda ut balsamvinäger och olivolja med honung i en skål och häll det sen över potatisen
1 tsk vit balsamvinäger. 1 tsk balsamvinäger. Heta kräftor à la Ernst Kirchsteiger 2 äggulor. Kräfttid. Senaste veckan har jag tillbringat i vackra Sörmland, i Lennarts hyrda stuga på Klämmingsbergsbadets Camping utanför Gnesta
Ernst kräm. Tillsätt olivoljan, solrosfrön, salt, vit balsamvinäger, honung och blanda. 5 dl olivolja2 msk vit balsamvinäger1 dl riven starkostpeppar från kvarnGör så här. 2 msk vit balsamvinäger