Slå i soja och cognac. Skiva entrecoten i två centimetertjocka skivor. 200 g entrecote. 1 msk mörk soja. Gnid in med grillkrydda och stek på hög värme efter önskemål (en del vill ha köttet genomstekt andra föredrar det rött inuti)
ett par stänk soja. Entrecote. redning salt och nymalen peppar ett par stänk soja. Tillsätt 1-2 msk whisky, och ett par stänk soja, smaka er fram och red ev. 800 g entrecote. Entrecote 800 g entrecote Havssalt och nymalen svartpeppar Olivolja och smör, för stekning
Smaka av svampsåsen med soja och svartpeppar. Dags att steka entrecote. Servera entrecoten med trattis-såsen, klyftpotatisen, kokta grönsaker samt salladen
Ojojoj, ibland blir matlagningen extra lyckad och maten extra god, och precis så var det i söndags i det Mårtenssonska köket när Håkan brassade på finfina skivor av entrecote
1 dl soja, Kikkoman. Skär jalapeño och grönsaker till chiliteriyaki i små centimeterstora tärningar. Blanda tillsammans med resterande ingredienser i en tjockbottnad kastrull
olja, ketchup, ljus sirap, honung, japansk soja, grillkrydda, salt och peppar. Vid besökt i gårdsbutiken Åsby Kött & Vilt i Hallstahammar, fick några fina köttdetaljer följa med hem och utgöra vår söndagsmiddag