I med ganska mycket svartpeppar, vitlöksklyftor, lite torkade kryddor, timjan kanske eller torkad salvia, salt och bryn sen entrecôten i det på alla sidor
Entrecote med bakad blomkål, svartrötter, rödbetor, potatispuré och. Servings. 4. Cook Time. 120 Min. Bakad blomkål med svartrötter, rödbetor, potatispuré och hollandaise
Köttet är inte lika mört som filé eller entrecote, men passar ypperligt för grillning. Chimichurri (för två) ½ dl god olivolja 1 dl hackade färska örter (bladpersilja, oregano och salvia är en bra kombo) 1-2 msk sherryvinäger (eller vit-rödvinsvinäger) 1 msk chilisås eller färsk chili (mängden beror på hurudan chilisås du använder, jag använde en souvenir som jag fått från Karibien) 2 st hackade vitlöksklyftor 1 tsk salt Blanda alla ingredienser i en skål, servera tillsammans med kött, fisk eller kyckling Smaka av och försök hitta en bra balans mellan surt och salt ½ dl god olivolja
Brisket, bog, Flap, Entrecote, sidfläsk, Shortribs, kamben, skaldjur av olika slag. kummin, paprikapulver, timjan, salvia, svartpeppar, salt, vitlökspulver) skåra fettkappan så den inte kupar sig vid grillningen sen