Sedan ska det vara bitar från hela djuret, inte bara ryggbiff, eller entrecote, eller filé, eller lättillgängliga och ”enkla” bitar utan jag väljer gärna kinder, svansar, flankar och ben så jag känner att man respekterar och vördar hela djuret
4 dl quinoa , kokt. 1. Skala och skär mangon och avokado i små bitar. Kärna ur och finhacka chilin. Lägg i en skål och tillsätt koriander, röd lök, limesaft, chili, olivolja och salt
Under tiden tillagar du sellericreme och gärna en rödvinsreduktion för att ringla över köttet och ev andra tillbehör (gärna rösti, bulgur eller quinoa tricolore)
Grillad entrecote med krämig chèvre sås, quinoa och randiga grönsaker. En pannbiff redan borta eftersom en son hade bråttom och ta kort kom i andra hand
Grillad entrecote med krämig chèvre sås, quinoa och randiga grönsaker. Grymt gott och enkelt att göra, har du gäster gör du fikonen innan så går det fortare när det är dags