Shiitake, Ostronskivling och Champinjoner). 800 gram entrecote. 800 gram entrecote. En rejäl köttbit med en mastig och len sås som kompletteras med ugnsrostad potatis
250 g svamp, jag hade ostronskivling. 250 g svamp, jag hade ostronskivling. En riktigt fin köttbit. Det händer inte så ofta att jag köper nötkött, men ibland är det väldigt gott med en riktigt fin entrecôte
Serverade entrecoten med ostronskivlingen och pressad potatis till. Köttet smalt nästan i munnen och kombinationen av kalv med timjansmak och så den otroligt goda Ostronskivlingen till *åååhhhh*
Rensa bort fötterna på ostronskivlingarna och stek dem i olja och smör. Servera gärna entrecoten uppskivad tillsammans med tillbehören, och om du vill med kokt potatis eller potatisklyftor
500 g blandsvamp (t ex champinjoner, ostronskivling och shiitake). Gör så här. Entrecôte. Ta fram köttet i rumstemperatur ca 30 minuter innan du ska steka det