Tajma tillganingen med serveringen. Häll på grädde och smaka av med fond och eventuellt lite peppar. För att variera helgens kötttillbehör drog jag i en skvätt whiskey i pannan och vispade till en både god och smakrik sås
En hel bit entrecote blev de och till serverade jag potatisgratäng och whiskeysås. Och har ni inte testat whiskeysås tidigare så kan jag verkligen rekommendera det också
whiskeysåsmed sting. Äntligen fredag och det är inte helt fel med en bit kött och rostade rotsaker. Ursprungsreceptet till den såsen kommer från Grilla med Allt om Mat
I söndags blev det först en god entrecoté med råstekt potatis samt whiskeysås till middag. Jag kan inte lova att den är god, men det är värt ett försök tycker vi efter att många vi pratat med har tyckt den är jättegod
På två ställen i trädgården frodas rabarbern, så det är bäst att passa på att baka med den. Receptet i dag hittade jag hos Hanna med bloggen Matarkivet
Filén var det inte någon idé att dela på utan den sparade vi för att laga och njuta senare tillsammans på vår årliga filémiddag med vår klassiker, whiskeysåsen