Entrecôte medsvampsås och potatischips är ett perfekt sätt att fira in att det äntligen är helg. Servera gärna med lite grönsaker, jag valde att ugnsrosta körsbärtomater och koka upp lite haricot verts som jag vände i smör och salt
Saltrullad entrecôte medsvampsås var en riktig höjdarmiddag från boken "Det glömda köket". Inte minst det senaste året tycker vi har gått i en flygande fläng, ett år som vi minns med både sorg och glädje
Köttet serverades med god gräddig svampsås och sallad istället för klyftpotatis för mig. Det pågick till och med en chokladmarknad på baksidan av konserthuset
Igår bjöd jag mams på middag och det blev ytterligare ett litet experiment i köket, jag tog det som fanns och eftersom resultatet blev så himlans gott så tänkte jag dela med mig av receptet
Krydda köttet med hälften av saltet och pepparn. Täck dem med aluminiumfolie och håll dem varma. Låt sjuda tills såsen tjocknar och smaka av med salt och peppar